Om JHS Autolak

Vi sætter vi ære i altid at levere håndværk af højeste kvalitet, til den rette pris og aftalte tidspunkt. Vi bestræber os på altid at præstere på højeste serviceniveau og sætter kundens tilfredshed i centrum. Vi har 25 års erfaring i alle typer opgaver og for os betyder kvalitet alt.

  • Autolakering

  • Industrilakering

  • Inventarlakering


Kvalitet kommer først

Når vi har valgt at kvalitet altid kommer i første række. Så gælder det naturligvis også i valget af vores leverandører og de produkter vi arbejder med. Hos os arbejder vi udelukkende med kvalitetsprodukter fra danske Baden-Jensen.

Baden-Jensen A/S er totalleverandør af autolak, tilbehør og udstyr til indretning af autolakererværksteder samt til øvrige virksomheder, der beskæftiger sig med overfladebehandling af metalemner. Vi er markedets førende leverandør af autolak og henvender os primært til autolakerere og bilforhandlere med eget lakereri. Ud over autolak og industrilak leverer vi også et bredt program af tilbehørsprodukter samt totale værkstedskoncepter til professionelle autolakererier.

Vi rammer rigtigt - hver gang!

Med vores farvescanner rammer vi rigtig hver gang vi blander lak. Vi vores kabiner har vi dagslys lamper der sikre at vores avanceret farvescanner altid rammer den rigtige farvekode.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du et skarpt tilbud?